SØGES: VÆRTER TIL SÆSON 2023

HVAD I AL VÆRT’EN?

Vi søger værter. Du skal være 18+. Du kan være studerende eller senior eller sej i midten – uanset alder, skal du være glad, smilende, serviceminded og klar til at give vores gæster en god oplevelse uanset om det er på vandet i en kano, i vandet på legepladsen eller en oplevelse af vandets kræfter i turbinerne i elværket…

På Harteværket bliver du værten gæsterne møder – og du skal derfor kunne give dem en god velkomst, guide dem godt på vej til aktiviteterne og rundt på oplevelsescentret. Du skal hjælpe med at gøre det til en oplevelse, der er et genbesøg værd.

HARTEVÆRKET

Harteværket er et moderne oplevelsescenter i historiske rammer. Vores gæster er mangfoldige fra aktive børnefamilier og nysgerrige skoleklasser til videbegærlige voksne og nørdede historieinteresserde. Vi har en bred vifte af tilbud, der spænder fra leg og læring, action og fordybelse, kulturarv til naturwauw – med fokus på vand, strøm, energi og bevægelse.

Måske er du også frisk på at blive guide eller formidler? Hvis du ønsker at afprøve dine evner som rundviser og fortæller i vores unikke og fantastiske historiske rammer eller har lyst til at være med til vores vilde vandeksperimenter, så kan du også prøver kræfter med det her og bliver naturligvis lært op i det hele.

HVORNÅR:

Vores sæson er 1. april 2023 til 22 oktober. Vores åbningstider er: Fredag 12.00-18.00

Lørdage, søndag og helligdage: 10.00-17.00 og hver dag i skolernes ferier.

Da vores højsæson er i sommerferien, er det en klar fordel, at du kan arbejde de fleste af ugerne 26-31. Jobstart er 1/04-22 eller efter aftale.

OPGAVER:

Som vært på Harteværket har du masser af forskellige opgaver:

Du skal tage imod og guide gæster til en god oplevelse, hjælpe kano-gæster godt afsted ved kanoudlejning, hjælpe til ved større arrangementer, står for salg af kaffe/kage/materialer og billetter samt være med til at rydde op/rengøre og andre forefaldende opgaver. Ingen dage er ens på Harteværket og du skal kunne lide, at der er fuld fart på.

Du er udadvendt, glad og smilende, selvstændig og kan holde hovedet koldt og mange bolde i luften, når det vælter ind med gæster. Du er klar til at give en hånd med både stort og småt – altid med et smil.

Vi har både korte og lange vagter. Vi har vagter, hvor du er kasse- og lukkeansvarlig, og kortere vagter på ca. 4-5 timer, når vi har peaktime. Skriv gerne i ansøgningen, hvis du f.eks. foretrækker de korte vagter.

ER DET DIG? (eller kender du nogen, der kender nogen, der skal have et prik)

Skriv lidt om dig selv og hvorfor du vil være en god vært på Harteværket og send din ansøgning til vores daglige leder Ole på mail: [email protected]

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest