Nyheder

Vandlegepladsen er midlertidig lukket på grund af reparationer på kraftværket. Vandet forventes at være tilbage på fredag d. 25. aug.
kan vand skyde – kan vand eksploderer – kan vand få en 200 liter tønde til at kollapse – Vi laver en implosion med 21 tons.
Til Maj-markedet d. 19. maj kan du møde os ved I.P. Jensens Plads ved Sønderbro Her bliver en af de fire nye anlægsbroer stedet hvor man kan afprøve sine færdigheder til vands.
Foråret er endelig kommet og på Harteværket vil vi fejre det med ekstra gode muligheder for at komme ud på åen på lune fredage.
Den 29. og 30. Kommer Fiske skolen på besøg, hvor der indbydes til:” Fiskefangst ved Kraftværket – smag på din fisk” Der er hjælp og vejledning til fangst af Åens fisk og dernæst oplæg og vejledning i at tilberede fisken i rygeovn og på bål.
Harteværket er en af de seje oplevelsesattraktioner i Kolding. Vi er er klar til den vildeste og vådeste sæson. Skal du med på holdet af seje værter?
Lørdag d. 30 april 2022 slår Harteværket igen dørene op. Fra denne dato til og med uge 42 vil Harteværket have åbent hver weekend 10-17
Kom til koncert på Harteværket med Whisper & Shout onsdag d. 6. april 2022 kl. 19. Koncerten foregår i Harteværkets unikke turbinehal.
På Harteværket er vi ved at omdanne det gamle transformatortårn til et kreativt værksted, og nu støtter Kolding Kommune projektet med 75.000 kr.
Fra fredag d. 13/08 til og med fredag d. 15/10 er der fantastiske fredage på Harteværket.
Harteværket markerer sit 101-års jubilæum 28. juli. med åbent hus for alle interesserede.
Harteværket bliver 101 år 28 juli. Dette markeres med gratis entré til alle på dagen.