Åbningstider

Sæson 2022, 30/04 – 23/10:

Fredage: Kl. 12.00-18.00

Weekender og helligdage: Kl. 10.00-17.00

Åbent hver dag i uge 42: Kl. 10.00-17.00 

Priser

Barn (0-17 år): DKK. 35,-
Barn – Årskort: DKK. 75,-
Voksen (18 +): DKK. 45,-
Voksen – Årskort: DKK. 135,-

Booking

Her finder du links til vores forskellige tilbud. Tryk på en af de røde knapper herunder eller læs mere her.

Julemarked på Harteværket

Den 3. og 4. december slår Harteværket dørene op til et storslået julemarked i samarbejde med Harte Gymnastik og Idrætsforening. Julenisserne har pyntet festligt op på museet og der er fri entre begge dage.

Vi har åbent fra kl. 10.00 til 16.00 og der kan handles i 17 forskellige boder med alt fra julesager til hjemmelavede gaveartikler. Vi sælger også æbleskiver og kaffe i vores cafe.

I vores madpakkehus kan man købe årets juletræ eller lave juledekorationer efter alle kunstens regler. Vi tænder naturligvis op i pejsen, så julehyggen kan mærkes.

Julerundvisninger
Der bliver to helt særlige (og gratis) julerundvisninger begge dage kl. 11.30 og igen kl. 15.30. Måske har nisserne lavet juledriller, så vi ikke kan få julemanden til at lande med sin kane i Harte… Men hjælpen er nær, så i Mikkel Thomsens ånd (Harteværkets skaber) vil vi med stålsat vilje finde en vej og redde julen. Og når det lykkes, har julemanden måske lidt julegodter med til alle børn og julenisser.

 

Harteværket

Kun 3 km fra Kolding centrum ligger Danmarks forste store vandkraftværk. De unikke bygninger, fra 1920, ligger i et grønt åndehul omgivet af vandløb og naturstier. Selvom værket stadigvæk producerer strøm, er dets primære funktion i dag at fungere som oplevelsescenter for børn og voksne med fokus på leg, læring og bevægelse. Vores tre kerneområder er natur, energi og historie, og når entreen er betalt, har du adgang til en bred vifte af aktivitetstilbud.

Velkommen på Oplevelsescenter Harteværket!

Harteværket er en af de seje oplevelsesattraktioner i Kolding. Vi er er klar til den vildeste og vådeste sæson. Skal du med på holdet af seje værter?
Lørdag d. 30 april 2022 slår Harteværket igen dørene op. Fra denne dato til og med uge 42 vil Harteværket have åbent hver weekend 10-17
Harteværket bliver 101 år 28 juli. Dette markeres med gratis entré til alle på dagen.

En af vore centrale målsætninger er at være kunne være et aktivitets- og læringscenter for børn og unge fra børnehaven til gymnasiet. 

Derudover bestræber vi os på at kunne byde institutioner velkommen – også uden for normal åbningstid. 

Vi er åbne for at afvikle undervisningsforløb i samarbejde med den pågældende instituation, ligesom vi tilbyder fagrelevante rundvisninger på 45-90 min alt efter niveau og alderstrin. 

Kontakt [email protected] for at høre mere.

Vær i øvrigt opmærksom på at der gælder særlige regler for frivilligt arbejde, hvis man modtager offentlige ydelser. Du kan læse mere her: https://a-kasse-guiden.dk/frivilligt-arbejde-offentlige-ydelser-regler/