Harteværket er  i gang med at teste nye undervisningsforløb. 
Efterhånden som forløbene er klar til at blive testet, bliver de sat på hjemmesiden. Da forløbene er under test, kan der forkomme ændringer i de enkelte forløb. Forløbene er støttet af Region Syddanmark og udviklet i samarbejde med Harteværket, ungdomsuddannelser, grundskoler, læreruddannelser og LSUL.

Harteværket har endnu ikke en skoletjeneste og derfor heller ikke personale ansat til at stå for undervisning. Når I kommer som skole, er det jeres egne lærere der skal stå for undervisningen.

Vi arbejder på at tilbyde lærere inspirationskurser på Harteværket. Her vil du som lærer blive klædt på til selv at stå for undervisningen. Du vil  prøve/se forskellige forløb, ligesom du får en rundvisning, forskellige tips m.m.  Vi ved endnu ikke, hvornår disse kurser udbydes. Er det noget du gerne vil skrives op til kan du sende os en mail med dine kontaktoplysninger, samt hvilken skole du kommer fra. Alle skoler kan deltage, også udenfor kommunen. Send din mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Eneste betingelse for deltagelse af inspirationskurser er, at du er lærer og ansat på en skole.

Undervisningsforløb  Skoleforløb 

Vi har fået nedenstående opgave tilsendt fra Bakkeskolen. Opgaven kan du nemt bruge i din undervisning på Harteværket.
-Kort fortælling om Harteværket, som gives til eleverne.
-Ud fra den -og fra en tur rundt på egen hånd, på Værket og området skal eleverne "tippe" en 13´er.

Du kan frit downloade opgaverne og printe til dine elever.

pdfHistorien_om_Harteværket_kort_fortalt.pdf158.34 KB

pdfTip_en_13ér.pdf216.58 KB

Det praktiske:

Når I kommer som skole/daginstitution fra Kolding kommune er det gratis, er skolen ikke fra Kolding kommune koster det 25 kr. pr. pers. (gratis skoleentré gælder kun på hverdage i vores åbningstid). Det er muligt som skole at få en skolerundvisning på stedet. Dette koster 475.- kr for ca.30-40 min. rundvisning. Prisen gælder kun skoler og ikke privateselskaber.

I skal blot på forhånd melde jeres ankomst pr. mail, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Har du ikke meldt jeres ankomst betales fuld entrepris.
(forældreråd er ikke omfattet af gratis entré)
Dette gælder kun hvis I skal benytte vandlegepladen og ind på Værket. I kan stadig benytte området frit uden at melde jeres ankomst.

 

Bemærk, er der events/arrangementer/aktiviteter skal disse betales for.

Undervisning ved Harteværket  Indervisningsforløb