Praktisk information om Harteværket

Adresse: Alpedalsvej 107 A, 6000 Kolding

Betaling: Når du går ind på Værket eller benytter vandlegepladsen, skal der betales entré.Det er muligt at betale med kreditkort. Du må frit gå en tur uden for de afmærkede områder.

Bom: I vinterperioden vil bommen ned til Harteværket været lukket på hverdage efter kl. 15.30 (fredag kl.12) samt i alle weekender. Du er stadig meget velkommen til at gå en tur på vores område, selvom bommen er lukket. Du kan parkere din bil ved siden af bommen, eller på den lille p-plads der findes ud mod Alpedalsvej.

Handicappede: På Harteværket er der kørestolsvenlige stier flere steder. Dog er der flere steder der ikke er velegende til kørestolsbrugere og gangbesværede: Der er desuden 2 handicapvenlige toilletter på pladsen, et i madpakkehuset og et på værket.

Hunde:
Du må gerne tage din hund med til Harteværket. Husk blot, at den altid skal være i snor. Hunden må dog IKKE komme med ind på Værket. HUSK posen.

Grill: Det er ikke tilladt at grille på området. Det er heller ikke tilladt at medbringe sin egen grill i vores madpakkehus eller på vores område.

Grupper: Større grupper er velkomne. Det anbefales at kontakte Harteværket herom. Der ydes ikke grupperabat på entréprisen.

Kano/kajak: Du må gerne sætte din egen kano eller kajak i åen ved Harteværket. Der skal være fri passage på broen, dvs. kano/kajak skal trækkes væk fra den nederste bro.  

Medbragt mad: Må gerne nydes på området. Vi har to madpakkehuse. Det ene findes på pladsen ved indgangen og det andet på vandlegepladsen. Når du benytter madpakkehuset på vandlegepladsen skal der betales entré. Madpakkehusene kan ikke reserveres.

Parkering: Der er gratis parkering ved Værket.

Priser : Du finder vores åbningstider og billetpriser under åbningstider og priser

Pusleplads: Findes ved toilettet i madpakkehuset

Skoler: Er også meget velkome på Harteværket, husk at melde jeres ankomst, læs mere under undervisning af skoleelever

Toiletter: Der findes to toiletter i vores madpakkehus og et på Værket.

Vaskeplads til cykler: Du kan frit vaske din cykel, på cykelvaskepladsen foran madpakkehuset.

Tilløbskanalen